danubius_cursuri.jpgCe mulțumire mai mare poate avea un profesor decât rezultatele elevului său? Cele nouă luni de pregătire la disciplinele de bază ale acestui examen, la cursurile organizate gratuit pentru liceenii din Galați de Universitatea ”Danubius”, au avut efectul scontat pentru elevii perseverenți care au venit de două ori pe săptămână la aceste cursuri.

Iată câteva rezultate extraordinare și feedback-uri ale tinerilor care s-au pregătit la Universitatea ”Danubius” pentru BAC la Limba și literatura română – Conf. univ. dr. Gheorghe Lateș (Facultatea de Comunicare și Relații Inernaționale) și Matematică – Conf. univ. dr. Cătălin Angelo Ioan (Facultatea de Științe Economice).

Darie Iulia Florentina – Nota 10 la Matematică – a absolvit Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” din Galați. „Am reținut numele acestei eleve deoarece a venit încă de la cursul de deschidere a sesiunii de pregătire pentru Bacalaureat și nu a lipsit la nicio oră. Mai mult, la fiecare ședință de pregătire m-a solicitat în direcția rezolvării unor probleme ce atacau la limita superioară programa analitică”, a declarat profesorul Cătălin Angelo Ioan.

Lovin Daniel – Nota 9.95 la Matematică: „Bună ziua! Am fost un elev de la Liceul Emil Racoviță care a participat la cursurile dumneavoastră de matematică și doresc să vă multumesc pentru tot ajutorul acordat. Situația mea financiară nu este foarte bună, astfel că, singura mea pregătire la matematica a fost cu dumneavoastră și am reușit să obtin 9.95 la examenul de Bacalaureat. Vă multumesc! Faceți o treabă extraordinară!”

De experiența și tactul pedagogic al Conf. Univ. dr. Ioan Cătălin Angelo beneficiază și alți tineri din alte colțuri ale țării care vizitează videoclipurile de matematică postate pe Youtube de către domnul profesor. Un asemenea exemplu este al unui elev din Baia Mare, Ioan Chiș – nota 10 la Matematică: „Mulțumesc foarte mult, să știți că m-au ajutat enorm exercitiile dumneavoastră pe care le postați, unele chiar m-au inspirat și când am fost la olimpiadă. Cel puțin sumele Riemann de la dvs. le-am prins la început „.

Universitatea ”Danubius” continuă proiectul pregătirii gratuite a tinerilor pentru Bacalaureat și își dorește să contribuie, prin profesionalismul profesorilor săi, la obținerea cât mai multor note de peste 9.30, pentru a asigura acestor tineri de excepție posibilitatea de a urma cursurile uneia dintre facultățile sale (Drept, Științe Economice, Comunicare și Relații Internaționale), fără taxă.

„Ceea ce ne încântă în mod deosebit este faptul că a apărut o nouă generație care vrea ca să învețe cu adevărat. Depinde acum de noi dacă ne vom ridica la înălțimea așteptărilor lor!”, spune Conf. univ. dr. Cătălin Angelo Ioan, cadru didactic la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității ”Danubius”.