Încă o ediție a proiectului „Sănătos în Clasă, Sănătos Acasă” a avut loc, de această dată la Cluj-Napoca. Pe 20 noiembrie, proiectul SCSA a ajuns cu campania „Stil de viață sănătos” la elevii Liceului Teoretic „Nicolae Iorga”.

Peste 60 de elevi au avut ocazia să discute deschis, cu reprezentantul Alphega, Ștefan Saplonțai, și cu un specialist Alphega, despre consumul de alcool, tutun și droguri. Elevii au avut multe curiozități pe baza temei discutate, iar atitudinea deschisă și prezentarea într-un ton ușor umoristic au fost pe placul adolescenților.

Ediția desfășurată la Cluj a fost cea cu numărul 19 din cadrul campaniei de informare și prevenție, desfășurată în licee și colegii din România. Startul programului a fost dat în anul 2016 de către Oameni și Companii în colaborare cu Farmexpert și Alphega, iar din anul 2018 li s-a alăturat și compania Antibiotice. În proiectul „Sănătos în Clasă, Sănătos Acasă” s-au mai desfășurat și alte campanii precum „Crezi că fumatul este COOL” sau „Contracepția și bolile cu transmitere sexuală”.