Elevii din Satu Mare care au obţinut medii de 10 la evaluarea naţională şi bacalaureat au fost premiaţi

Elevii care au obţinut medii de 10 la evaluarea naţională şi la bacalaureat au fost premiaţi de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare.

Este vorba despre 7 elevi de clasa a VIII-a, şi anume: Cherecheş D. Tudor Mihai, Mezei S. Raluca Maria, Tăbăcaru P.D. Gabriel Sergiu, Ududec V.F. Maria Alexandra, de la Colegiul Naţional ‘Ioan Slavici’ Satu Mare; Mateş C.F. Andra Maria, de la Colegiul Naţional ‘Mihai Eminescu’ Satu Mare; Şerba S. Oana Maria, de la Şcoala Gimnazială ‘Mircea Eliade’ Satu Mare; Berinde C.D. Sara, de la Liceul Teoretic Negreşti-Oaş, respectiv o elevă de clasa a XII-a, Balog M.G. Denisa Raluca, de la Colegiul Naţional ‘Ioan Slavici’ Satu Mare. Elevii au primit şi stimulente financiare, în semn de apreciere a muncii depuse. Acestea se acordă potrivit cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 714/27.08.2020. Cuantumul acordat este de 1.000 lei pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi 3.000 lei pentru absolvenţii de liceu”, precizează sursa citată.

Având în vedere context pandemic, numărul participanţilor a fost foarte restrâns, participând doar elevii premiaţi, însoţiţi de părinţi şi de profesorii care i-au pregătit la clasă. AGERPRES