Elevii Scolii Elf s-au intors triumfatori de la Festivalul International al Creativitatii in Scoli de la San Remo

scoala_elf.jpgElevii trupei de teatru in limba engleza a Scolii „Elf” s-au intors acasa cu trofeul „Delfinul Roz” dupa ce s-au clasat pe Locul I la categoria lor de varsta in cadrul sectiunii „Eurotheatre” a Festivalului International al Creativitatii in Scoli de la San Remo, desfasurat in perioada 18-22 martie 2009 in frumoasa statiune de pe Riviera Italiana.

Piesa castigatoare, „Charlie and the Chocolate Factory”, a fost apreciata de membrii juriului in mod special pentru scenariul original, pentru cantecele interpretate live cu acompaniamenul domnului profesor Leonard Dan la chitara, iar elevii au fost de asemenea felicitati pentru munca in echipa, pentru daruirea cu care au jucat fiecare scena si pentru cat de bine vorbesc limba engleza.

„Copiii au dat tot ce au putut, am fost foarte multumit de jocul lor iar cand au coborat de pe scena eram deja foarte fericit, oricare ar fi fost rezultatul. Cel mai mare premiu pentru mine a fost bucuria de pe fetele copiilor in momentul cand li s-a decernat „Delfinul Roz”, a declarat domnul profesor Leonard Dan imediat dupa festivitatea de premiere. „Emotiile noastre au atins cote maxime atunci cand juriul a inceput sa citeasca motivele pentru care au castigat cei de la categoria scolilor gimnaziale, in momentul acela ne-am dat seama ca noi suntem aceia si am sarit cu totii in picioare de fericire! A fost un moment de maxim extaz!”a declarat Cezara Siotean, eleva in clasa a VI-a.

Cei treisprezece actori, elevi in clasele VI-VII la Scoala „Elf” din Cluj-Napoca, insotiti de profesorul coordonator Leonard Dan (regizorul piesei) si doamna profesoara Nicoleta Mesesan, au petrecut 4 zile de neuitat la San Remo, unde au jucat pe scena Teatrului Ariston Roof, au participat la o dezbatere si un atelier de teatru, au vizitat orasele Monte Carlo si Monaco, iar joi 19 martie si-au reprezentat cu mandrie scoala, orasul si tara in cadrul paradei care s-a desfasurat pe strazile frumoasei statiuni de pe Riviera Italiana. Duminica 22 martie, la ora 10 dimineata, invingatorii de la San Remo au sosit acasa, fiind intampinati de parinti, prieteni si conducerea Scolii “Elf” cu buchete de flori, sampanie si multe aplauze.

Felicitari elevilor Alexandru Tamas, Alma Oltean, Bogdan Iudean, Catalin Mesesan, Cezara Siotean, Cristiana Osoian, Iulia Farcane, Joel Madly, Patricia Marginean, Patricia Nicula, Roberta Pirosca, Sergiu Prell si talentatului regizor Leonard Dan, profesor de limba engleza.