Epson prezinta noua imprimanta color pentru etichete Epson TM-C3400

epson.jpgEpson, lider la nivel mondial in realizarea de produse inovatoare in domeniul imaginii – imprimante, proiectoare si LCD-uri, lanseaza noua imprimanta color pentru etichete Epson TM-3400.

Fie ca este vorba de avertizarile inscriptionate pe diverse pachete, de codurile de culoare ale componentelor sau de indicatiile colorate de pe retetele pacientilor – prin culoare sunt comunicate informatii importante, facilitand optimizarea proceselor de lucru si evitarea confuziilor. imprimanta TM-C3400 este conceputa pentru listarea color a etichetelor pe o diversitate mare de materiale, formate si suprafete, pastrand costurile la un nivel scazut.
br>Cerneala Epson garanteaza o durabilitate extinsa a etichetelor si a retetelor, fiind rezistenta la pete. Modelul Epson TM-C3400 va fi disponibil incepand cu luna mai 2009, atat in versiunea USB cat si pentru retea.

Atunci cand aveti nevoie de un numar redus de etichete, listarea acestora cu ajutorul imprimantei Epson TM-C3400 reprezinta o solutie mult mai avantajoasa si mai rapida decat achizitia etichetelor preimprimate. Principala caracteristica a modelului TM-C3400 este versatilitatea. Dispozitivul listeaza pe o varietate de suporturi: etichete, bilete, role de hartie, retete cu o latime de la 25 la 112 mm (latimea imprimarii variaza intre 20 si 104 mm). In plus, datorita functiei “Auto-Cutter”, rolele de hartie pot fi sectionate in functie de specificatii individuale. Sunt astfel eliminate orice fel de erori legate de sectionarea hartiei si nu mai este necesara depozitarea etichetelor de diferite marimi.

Pentru evenimentele speciale sau actiunile promotionale prin posta este necesara producerea etichetelor intr-un timp foarte scurt. In functie de dimensiuni si rezolutie, imprimanta Epson TM-C3400 poate lista pana la 1,000 de etichete pe ora. In plus, datorita tehnologiei inkjet inovatoare, pana la 10.000 de etichete pot fi listate cu un singur cartus. In comparatie, imprimantele conventionale cu listare prin transfer termic folosesc intotdeauna intreaga matrita de listare – chiar daca nu trebuie sa listati decat o singura linie.

Etichetele rezistente la pete sunt necesare intr-o varietate de domenii de activitate. De exemplu, in sectorul medical etichetele trebuie sa fie rezistente la curatarea cu solutii dezinfectante. Spre deosebire de alte tehnologii de listare color, cerneala pe baza de pigmenti folosita de Epson garanteaza durabilitatea imaginilor, a elementelor grafice, a textului si, nu in ultimul rand, a codului de bare.