st_john_college.jpgÎn luna septembrie, părinții ieşeni au posibilitatea să participe la prezentarea ofertei educaționale a unei școli britanice de renume. Evenimentul de informare și comunicare este pregătit de Graham Best, director la St John’s College, școala britanică unde cresc viitorii manageri, specialiști IT și nu numai. St John’s College se aflăla 90 minute distanță de aeroporturile Heathrow și Gatwick, în inima orașului Southsea, lângă mare, creând climatul ideal pentru dezvoltarea armonioasă a personalității elevilor.

Fondat în 1908, St John’s College este o școală coeducațională pentru copii cu vârste situate între 2 și 18 ani, regimul de internat fiind accesibil elevilor peste 10 ani. Colegiul pune accent nu numai pe învățarea academică, ci și pe dezvoltarea creativității, a competențelor informatice, a aptitudinilor sportive și sociale pentru ca fiecare elev să-și atingă potențialul personal și profesional maxim, devenind încrezător și competent, pregătit pentru viața în afara școlii.La St John’s College talentul și abilitățile fiecărui elev sunt stimulate și hrănite în mod constant, elevii fiind încurajați să participe la activități extracurriculare, organizate după sistemul “caselor”: teatru, dans, muzică, șah,rugby, netball etc.

Activitatea și prezentarea ofertei educaționale a școlii St John’s College din Marea Britanie este posibilă cu sprijinul Școlii Gimnaziale Paradis, cele două instituții fiind partenere încă din 2011.Școala Gimnazială Paradis este singura școală de dezvoltare personală din Iași, care armonizează Curriculumul național cu principiile și metodele didactice din Marea Britanie.

Evenimentul se va desfășura duminică, 14 septembrie 2014, începând cu ora 11:00, în Sala de Conferințe Ideo. Părinții interesați sunt rugați să își rezerve un loc la până la data de 12 septembrie la adresa de email contact@paradisul-copiilor.ro. Mai multe informații despre St John’s College găsiți pe site-ul colegiului, www.stjohnscollege.co.uk. Mai multe informații despre Școala Gimnazială Paradis găsiți pe site-ul școlii: www.paradisul-copiilor.ro.