Grupul de Iniţiativă John Maxwell Team Bacău, împreună cu Grupul de Iniţiativă Antreprenorială Fabricat în Bacău a organizat o nouă ediţie a evenimentului internaţional de Leadership şi Business LIVE2LEAD, care a avut loc la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău pe 21 și 22 februarie 2019, în Aula Universităţii, având ca beneficiari studenții, masteranzii, doctoranzii și tinerii absolvenți ai universității amintite.

Live2Lead ACADEMY este un proiect prin care li se oferă posibilitatea organizațiilor să se implice în educarea și dezvoltarea spiritului de leadership și antreprenoriat în rândul elevilor și al studenților. În cadrul evenimentelor speciale Live2Lead ACADEMY se organizează prezentări de tip videocast în Aula Universității.

Prin intermediul acestui proiect, elevii și studenții au beneficiat de cele mai noi concepte de leadership și business prezentate de lideri mondiali și subliniate de exemple reale de succes expuse de antreprenori din comunitatea locala. Astfel, evenimentul şi-a asumat misiunea de a facilita o punte de legătură între comunitatea de business și viitorii antreprenori prin care putem să contribuim activ la descătușarea potențialului uman al tinerei generații.