Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

Cea de-a treia ediție a International Conference on Bioengineering and Polymer Science va avea loc la Universitatea Politehnică din București în perioada 7 -10 iunie.

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea de Vest din Timișoara și Centrul Est-European de Cercetare în Economie și Afaceri (ECREB) au plăcerea să vă invite la cea de-a VII-a ediție a Conferinței internaționale „Tendințe economice actuale în țările emergente și în curs de dezvoltare” ( TIMTED-2023) în perioada 8-9 iunie 2023.

Skills for Europe | EURASHE 32nd Annual Conference se desfășoară în perioada 8 – 9 iunie în București.

Conferința internațională online „Școala pozitivă – bune practici la nivel internațional” are scopul de a le oferi profesorilor din România soluții practice de predare, adaptate noului context postpandemic, dominat de schimbări și provocări.

Facultatea de Filosofie din București organizează prima ediție a conferinței internaționale de practici filosofice, AGAPPA, în data de 10 iunie 2023.

Conferința “Punem Educația pe ON” este un eveniment dedicat profesorilor, unde discutăm despre starea de bine în școală, educația STEM și importanța competențelor media, alături de experți din domeniu.

Care sunt oportunitățile și provocările explorării spațiului cosmic? Universitatea POLITEHNICA din București vă invită să aflați răspunsuri la aceste întrebări de la astronauți NASA și specialiști în domeniu în cadrul celui mai mare eveniment dedicat explorării spațiului cosmic: Poli SpaceFest.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare joi, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.