Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

CONSILIERE ÎN CARIERĂ PENTRU ELEVI

„Meseriile viitorului” este tema întâlnirii Comunității OSC – Edumanager, ce va avea loc pe data de 31 ianuarie 2023. În cadrul întâlnirii se va discuta despre cum arată meseriile viitorului, care meserii se conturează ca fiind de viitor, dar și despre cum îi sprijinim pe elevi în alegerea vocației.

EDUCAȚIE

Prof. dr. Dumitru Borțun ne invită marți, 31 ianuarie, la conferința AUTENTIC, la sala Dalles. Evenimentul cu tema „Vrem o țară ca afară?” se alătură demersului de a vorbi deschis despre educație, despre colaborare, despre curaj, potențial și asumare.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A CITITULUI ÎMPREUNĂ

Timișoara găzduiește un Spectacol Interactiv ONLINE și LIVE de Ziua Internațională a Cititului Împreună. De aici poți să te inspiri cum să sărbătorești “altfel” această zi.

ZIUA MONDIALĂ A ZONELOR UMEDE

Facultatea de Geografie din cadrul Universității Babeș-Bolyai celebrează Ziua Mondială a Zonelor Umede, printr-un workshop, organizat în perioada 2-3 februarie 2023, în cadrul proiectului „Restaurarea zonelor umede și a turbăriilor din Regiunea de Nord-Vest (NWPEAT)”.

SĂNĂTATE ȘI LIBERTATE

Educating for freedom: a tool for human health and emporwerment este un workshop susținut de psihoterapeutul Alessandra Pierini, găzduit de Asociația Română de Analiză Tranzacțională.

CERCETARE

Prima ediție a Galei Cercetării Românești este organizată de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, pe 31 ianuarie, la Ateneul Român.

 

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.