Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente educaționale.

Conferința online SAPTAMANA VERDE – bune practici in Europa va aduce, pe 21 noiembrie, experți în educație și în ecologie ce vor prezinta exemple de bune practici din activitatea la clasă și din proiecte extrașcolare.

Tot pe 21 noiembrie se va desfășura Mini Conferința FACILITATE-AI organizată de Universitatea Spiru Haret, partener al Proiectului finanțat de UE „FACILITATE-AI: Linii directoare pentru facilitarea învățării Inteligenței Artificiale (AI) de către elevii din clasele a VII-a. -12”.  Proiectul FACILITATE AI este un proiect Erasmus+, cofinanțat de Comisia Europeană, care a stabilit o metodologie care împuternicește educatorii să înțeleagă și să încorporeze eficient inteligența artificială în învățarea de zi cu zi.

Conferința internațională privind proiectarea și tehnologiile pentru produse polimerice și compozite – POLCOM 2023 va avea loc la București în perioada 22 – 25 noiembrie.

Târgul de oportunități în carieră, ExpoPharma, este un proiect organizat sub egida Societății Studenților în Farmacie București (SSFB) și are drept scop prezentarea oportunităților profesionale, din timpul facultății sau după terminarea facultății, pe care profesioniștii diferitelor sectoare din domeniu le pot oferi studenților. Evenimentul se va desfășura pe data de 22 noiembrie, între orele 08:00 și 13:00, în Biblioteca Facultății de Farmacie.

Asociația „Inițiativă în Educație” vă invită, pe 22 noiembrie, la programul de formare „Cultură și Educație AZI” dedicat cadrelor didactice din județul Timiș. În cadrul programului de formare, participanții vor descoperi modalități practice prin care pot contribui la medierea culturală pornind de la povești.

Sufrageria SuperTeach își redeschide porțile în luna noiembrie pentru o nouă întâlnire valoroasă în care profesorii învață împreună și împărtășesc din experiențele lor didactice, într-o atmosferă prietenoasă. Te invităm miercuri, 22 noiembrie, de la ora 17:00, să vizitezi Sufrageria cu Bune Practici, un spațiu creativ în care vei descoperi exemple concrete de activități, proiecte și inițiative realizate de profesioniști din educație, membri și facilitatori din comunitatea SuperTeach. Acces gratuit pentru toți profesorii.

Care este diferența dintre Regulamentul Intern și Regulamentul de Organizare și Funcționare dintr-o unitate de învățământ? Ce trebuie să conțină fiecare document și care sunt noutățile aduse de noua lege a învățământului preuniversitar?  Aflați informații utile la webinarul din 22 noiembrie.

Prima ediție a summit-ului regional al Asociației Române de Relații Publice va avea loc pe 23 noiembrie 2023, având tema „Freedom of Expression vs. Antidemocratic Discourse„. Prin acest summit, ARRP să formuleze noi direcții de acțiune în domeniul PR-ului în viitorul apropiat. Aceste direcții, spre exemplu, pot chiar implica revizuirea curriculelor universitare pentru viitorii profesioniști și actualizarea standardelor etice ale profesiei pentru a ține pasul cu modul extrem de rapid în care se dezvoltă domeniul.

Pe 23 noiembrie, cadrele didactice pot afla informații despre despre modul de organizare /desfășurare al procesului de Evaluare Internă realizat de către unitatea de învățământ dar și despre Evaluarea Externă realizată de către ARACIP, precum și despre documentele care trebuie încărcate, la webinarul Comisia CEAC Evaluarea internă/ externă conform Standardelor ARACIP.

Prin organizarea celei de-a patra ediții a celui mai mare hackathon studențesc pentru modernizarea României – România fără Dosar 4.0, organizatorii își propun să încurajeze dezvoltarea de soluții inovatoare bazate pe inteligența artificială, pentru a îmbunătăți serviciile publice și a aduce beneficii cetățenilor din întreaga țară. Evenimentul va avea loc pe 24 noiembrie.

Vineri, 24 noiembrie 2023, începând cu ora 13.00, studenții Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași sunt invitați în Aula Magna „Mihai Eminescu” la o prezentare a oportunităților de carieră susținută de ofițeri din cadrul Serviciului Român de Informații.

Pe 25 și 26 noiembrie, practicienii în psihoterapie, sănătate și educație vor participa la un ”maraton” de cunoaștere în compania unor ambasadori ai sănătății mintale, stării de bine, cercetării și schimbării individuale și sociale, la conferința PSIHOTERAPIA VIITORULUI. Explorarea diversității, integrării și adaptării în dezvoltarea umană.

Pe 25 noiembrie, vă invităm la prima ediţie a Forumului MERITO Bucureşti, privind alternative în educaţie şi modelarea practicilor la clasă.

La Conferința Națională „15 ani de educație și evoluție cu Metoda Feuerstein„, Asociația Feuerstein vă invită să sărbătoriți împreună un deceniu și jumătate de excelență: de 15 ani, Metoda Feuerstein este unul dintre instrumentele de bază în educație în România. Pe 26 noiembrie, la Brașov.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .