Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 18-29 septembrie 2023, cea de-a VII-a ediție a Școlii de vară de inovare și antreprenoriat – OIESS. La evenimentul din acest an participă 30 de studenți din 12 facultăți ale UOC care vor colabora, pentru a dezvolta idei creative de afaceri, alături de mentori din universitate, și vor propune prototipuri cu utilitate practică.

ERAMUS+ Blended Intensive Program „Liminal Spaces of Living„, organizat de Universitatea „Gh. Asachi” din Iași în perioada 25 – 29 septembrie, oferă o experiență de învățare captivantă și transformatoare, concepută pentru studenții care urmăresc arhitectură atât la nivel de licență, cât și de absolvent.

Clubul Smart organizează pe 27 septembrie MindMaster Kids (4-12 ani) – Program pentru îmbunătățirea atenției și memoriei. Programul MindMaster: este destinat copiilor (intre 4 – 12 ani) care doresc să își îmbunătățească atenția, concentrarea și memoria de lucru. În cadrul programului, copiii vor învăța tehnici practice și eficiente pentru a-și îmbunătăți atenția, concentrarea și memoria, astfel încât să poată obține rezultate remarcabile în școală sau în activitățile lor zilnice.

Pe 28 septembrie, la cursul internațional Danemarca – Metode active de învățare, bune practici din sistemul danez, se discută despre cuvintele cheie ale sistemului de educaţie danez: automonie, participare, responsabilitate, încredere, stare de bine și fericire. Invitat: Daniela Culea – cadru didactic de matematică, limba engleză, fizică-chimie la Școala Gimnazială Tønder Ungdommsskole, subdiviziunea Tønder 10.

World Education Fair (WEF) este cel mai mare târg de consultanță organizat de Integraledu , susținând întâlniri de consultantă educațională internațională în birourile din România . Fie că intenționați să urmați un program de licență, un program de master, un doctorat, un liceu sau un curs de limbi străine în străinătate, nu trebuie să ratați următoarea ediție a târgului. Sunteți așteptați pe 29 septembrie la Cluj, pe 30 septembrie la Constanța și pe 1 octombrie la București.

Doriți să ştiți clar cum se elaborează/revizuiesc procedurile şi ce noutăți sunt aduse de noua lege a învățământului preuniversitar? Participați la Curs online – elaborare | revizuire proceduri învățământ pe 29 septembrie și aflați cine trebuie să elaboreze/actualizeze procedurile de la nivelul unității de învățământ, unde se înregistrează, când este necesară revizuirea acestora și care sunt responsabilitățile ce le revin persoanelor implicate în elaborarea, verificarea, avizarea, aprobarea și arhivarea procedurilor.

La Noaptea Cercetătorilor UAIC – Știința evadează din laboratoare… din nou! Vedeți ce s-a pregătit și anul acesta vineri, 29 Septembrie 2023, în Parcul Palas, începând cu ora 17:00.

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași organizează ZILELE RECOLTEI, ediția a II-a – expoziție de produse cu vânzare, pe 30 septembrie – 1 octombrie 2023. Peste 60 producători importanți de legume, fructe, preparate alimentare tradiționale și crame celebre se vor reuni cu cele mai gustoase produse, la veritabila sărbătoare a toamnei.

Conferința Internațională de Educație Nonformală va aduce pe 30 septembrie la Tg. Mureș profesioniști din domeniul educației pentru a discuta pe tema educației nonformale în contextul noilor abordări internaționale și pentru a lucra împreună pentru dezvoltarea bunelor practici de predare a acestui tip de educație.

IUF YouForum București este un eveniment dedicat tinerilor, în cadrul căruia cei mai buni creatori de conținut vor recunoaște puterea și influența pe care le au în a inspira anumite schimbări de ordin social sau chiar politic. Vino și află cum văd speakerii ideea de responsabilitate morală pe platformele de social media, între 30 septembrie și 1 octombrie.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .