smart_us.jpgLappset Group Finlanda, cel mai mare producator european de echipamente de joaca pentru copii, impreuna cu experti din invatamant, tehnologie, design, psihologie, pedagogie au reinventat conceptul de JOACA prin imbinarea tehnologiei cu elemente traditionale ale jocului.
Conceptul de
„mediu de joaca SmartUs”, recunoscut international, este bazat pe cercetare multi-disciplinara si conceput pentru copiii moderni si familiile lor. Reteaua SmartUs se reinventeaza in mod constant, oferind posibilitati nelimitate pentru activitati jucause fizice si de invatare.

Mediile SmartUs pot fi instalate fie in exterior, fie in interior si includ jocuri de calculator standard, precum si programe pe care copiii le pot utiliza pentru a-si dezvolta propriile lor versiuni de jocuri. SmartUs incurajeaza copiii sa alerge, sa sara, sa concureze unii cu altii si sa experimenteze succesul impreuna. In acelasi timp, SmartUs promoveaza cultura jocului afara, profitand de interesul copiilor moderni fata de tehnologie si media.

SmartUs stimuleaza toti utilizatorii indiferent de abililitati sau varsta sa isi dezvolte aptitudinile fizice, psihice, sociale.

– Mediu interactiv de joaca

– Conectat la o retea de Intranet

– Componente electrice, mecanice, hard, soft.

Mai multe amanunte despre compania MBS Group, dezvoltatorul retelei SmartUs in Romania, puteti afla pe pagina web www.mbsgroup.ro