Examene de Gradul I în învăţământul preuniversitar susţinute la UVVG

uvvg_examen_preuniv.jpgDepartamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie, Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii de Vest “Vasile Golidş” a organizat, pe 15 februarie, colocviul pentru examenul de Gradul I al cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar.

Cadrele didactice înscrise la Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” au fost atât din judeţul Arad, cât şi din judeţele Timiş şi Satu Mare, arătând că acest departament şi-a demonstrat prestigiul în rândul cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar.

Prof. univ. dr. Teodor Pătrăuţă, decanul Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie, Educaţie Fizică şi Sport, a subliniat că “Toţi membrii comisiilor pe specializările la care s-a concurat au apreciat modul în care s-au pregătit candidaţii. La noi urmează perioada de pregătire a lucrărilor de gradul I sub coordonarea profesorilor pe care candidaţii i-au solicitat, sau cei care vor fi stabiliţi de către Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universităţii de Vest Vasile Goldiş. Vreau să precizez că toţi candidaţii au fost prezenţi şi nu am avut nici un absent, demonstrând preocuparea din punctul acesta de vedere. Cadrelor didactice le transmit să aibă încredere în ceea ce se realizează la Universitatea de Vest Vasile Goldiş din Arad în ceea ce priveşte pregătirea lor şi preocupările pe care le avem pentru o strânsă legătură între învăţământul universitar şi cel preuniversitar”.