e-learning.jpgSpecialisti in resurse umane, manageri IT, profesori din invatamantul liceal si universitar, dar si traineri specializati vor participa, miercuri, la Centrul de Training CODECS la „e-Learning Forum 2009”, un eveniment complex dedicat solutiilor de instruire prin intermediul noilor media, informeaza un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, invitatii „e-Learning Forum 2009” vor analiza cum se intersecteaza actiunile educative cu mijloacele informatice moderne. In program figureaza subiecte precum oportunitati de comunicare si colaborare online in scopuri educationale, dezvoltarea de continut interactiv pentru eficientizarea procesului de predare sau invatare si prezentarea celor mai noi dispozitive si aplicatii mobile destinate invatarii.

Conferinta „e-Learning Forum 2009” va fi structurata pe doua sesiuni de discutie. Prima sesiune, intitulata „Studiul oriunde, oricand este acum posibil”, va dezbate cum se adapteaza companiile, dar si marile universitati, la noile experiente educationale, precum si avantajele de timp si costuri oferite de acestea. Cel de-al doilea panel, „Solutii de eLearning pentru organizatii”, va aduce in discutie tendintele de evolutie ale fenomenului de eLearning in Romania, modalitatile cele mai eficiente de utilizare a noilor tehnologii in procesul educational, dispozitivele digitale destinate studiului.