Facultatea de Filosofie a intrat in finala Galei Premiilor in Educatie

fac de filosofie.jpgFacultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti a intrat in finala Galei Premiilor in Educatie, editia 2009, proiect al Fundatiei Dinu Patriciu, informeaza site-ul institutiei de invatamant superior.

Nominalizata la categoria “Invatamant universitar”, Facultatea de Filosofie se numara printre cele trei finaliste la sectiunea “Facultatea anului”.

Criteriile de eligibilitate ale proiectului au fost: cel putin doua proiecte implementate in ultimii doi ani (de cooperare in educatie si/sau de cercetare), oportunitati create pentru studenti (legate de mobilitate si angajabilitate), capacitatea de a ilustra bune practici in incluziunea sociala, politica de dezvoltare a resurselor umane, atragerea de fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii sau pentru dezvoltarea de proiecte, capacitatea de a demonstra obtinerea de performante in domeniul sau de studiu.


Facultatea de Filosofie este facultate fondatoare a Universitatii din Bucuresti, infiintata prin Decretul nr. 756 din 4 / 16 iulie 1864 al Domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Gala Premiilor in Educatie va avea loc in data de 29 octombrie, la Palatul Parlamentului. Competitia se adreseaza persoanelor fizice (elevi, studenti, profesori), organizatiilor neguvernamentale si institutiilor de invatamant de stat sau private care au contribuit la imbunatatirea sistemului educational din Romania. AGERPRES