pref_2.jpgÎn acest an, peste 1000 de studenţi şi masteranzi au susţinut examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”.

„Examenul s-a dovedit un succes pentru majoritatea absolvenţilor Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, care şi-au văzut astfel încununate eforturile făcute în parteneriat cu cadrele didactice pe parcursul a celor 2 ani pentru studiile masterale şi 3 ani pentru ciclul licenţă. Profesorii au avut, de asemenea, satisfacţia de a constata că întotdeauna competenţa şi dedicarea sunt răsplătite. Dar cum orice sfârşit reprezintă un nou început, examenul de absolvire a Universităţii coincide cu startul într-o noua viaţă, cea de economist, care oferă numeroase oportunităţi”, a precizat prof. univ. dr. Horaţiu Şoim, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”.

Economiştii care ies pe porţile Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad pot opta pentru diverse cariere: specialist în marketing, administrator de firmă, consultant economic, manager, contabil, comisar la Garda Financiară, lichidator, auditor, referent resurse umane, analist bancar, sau administrator de pensiune, pentru a enumera doar câteva.

„Suntem mândri de absolvenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice care se alătură, în acest an, zecilor de mii de absolvenţi ai Universităţii noastre. Le doresc mult succes şi îi asigur că vom fi în continuare alături de ei. Şi în final o promisiune, pentru cei care nu s-au înscris încă la o facultate – tinerii care aleg Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad optează pentru seriozitate, competenţă şi garanţia succesului profesional”, a subliniat prof. univ. dr. Horaţiu Şoim, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”. Biroul de presă al UVVG – Daniel Albu