Liceenii vor putea participa la Universitatea din Bucureşti în perioada 18-22 aprilie, cu prilejul Zilelor Porţilor Deschise, la prezentări ale programelor de licenţă şi master, cursuri deschise, vizite ghidate în sălile de curs, în sălile de lectură şi în laboratoare, discuţii cu cadrele didactice, studenţii şi masteranzii facultăţilor, expoziţii, conferinţe şi ateliere.

„În cadrul evenimentului, elevii vor putea cunoaşte oferta educaţională a Facultăţilor Universităţii din Bucureşti pentru anul 2016 – 2017 şi vor putea beneficia de servicii de informare, orientare şi consiliere pentru alegerea facultăţii”, se precizează într-un comunicat de presă al UB remis joi.

În plus, elevii vor putea obţine informaţii esenţiale despre profilul vieţii de student la Universitatea din Bucureşti în cadrul întâlnirii informale între liceeni şi studenţi, cu tema „Viaţa de student la UB”, organizată de Departamentul de Consiliere şi Orientare în Carieră, joi, în sala de protocol a cantinei „M. Kogălniceanu” a Facultăţii de Drept.

Astfel, timp de câteva ore, elevii vor avea posibilitatea să interacţioneze cu studenţii de la toate cele 19 facultăţi, într-un dialog direct şi deschis. AGERPRES