Faza naţională a Ecotrophelia se desfăşoară la Universitatea ”Ştefan cel Mare” Suceava

universitatea-din-suceava.jpgFacultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii ”Ştefan cel Mare” Suceava (USV) va găzdui, în perioada 8 – 9 iulie, etapa naţională a concursului studenţesc ”Ecotrophelia”, a informat, vineri, departamentul de comunicare al USV Suceava.

Scopul competiţiei este de a realiza un produs alimentar eco-inovativ cu potenţial comercial. În concurs vor intra 15 echipe de la USV, Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galaţi, Universitatea ”Sapientia” din Miercurea Ciuc, Universitatea din Oradea şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara. Juriul va fi format din specialişti agreaţi de Asociaţia Specialiştilor de Industrie Alimentară din România, iar marii câştigători vor reprezenta România la faza internaţională a concursului ”Ecotrophelia”, ce va avea loc la Koln, în Germania, în perioada 6 – 7 octombrie. AGERPRES