Festival online de teatru, cu spectacole ale studenţilor şi profesorilor Facutăţii de Arte a UOC

Facultatea de Arte a Universităţii “Ovidius” din Constanţa organizează, în perioada carantinei, Festivalul Online “Seri de teatru la Pontul Euxin”, spectacolele fiind realizate de cadrele didactice şi studenţii facultăţii, au informat organizatorii evenimentului.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Universitatea “Ovidius”, manifestarea este gândită a fi precum “un vaccin contra coronavirusului”. “În cadrul evenimentului online vom prezenta spectacole realizate de cadrele didactice şi studenţii facultăţii. Sperăm să vă bucurăm cu prospeţimea, pasiunea, munca şi dăruirea ale celor implicaţi în aceste spectacole. Dorim să vă oferim momente pline de emoţie şi de frumos. Gândim evenimentul ca pe un vaccin contra coronavirusului, stând acasă, în siguranţă. Vă propunem un spectacol pe săptămână şi pregătim şi alte surprize”, au declarat organizatorii.

Primul spectacol din cadrul festivalului, musicalul “Cocoşatul de la Notre-Dame”, va fi transmis live, joi, 26 martie, începând cu ora 18,00. Link-ul de acces va fi afişat cu două ore înainte pe pagina oficială de Facebook a Facultăţii de Arte: https://www.facebook.com/facultateadearte.teatru.

“Seri de teatru la Pontul Euxin” este un proiect al cadrelor didactice şi studenţilor Facultăţii de Arte, Universitatea “Ovidius” din Constanţa, care, în august 2019, a fost finanţat de Primăria Municipiului Constanţa. AGERPRES