ford-fiesta.jpgFord Fiesta a fost maşina de mici dimensiuni cu cele mai mari vânzări în Europa în prima jumătate a anului 2015. Clienţii au cumpărat 173.999 de unităţi Fiesta în Europa între ianuarie şi iunie 2015 – o creştere de 3,6% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2014. Vânzările Fiesta de 33.646 unităţi în iunie 2015 au fost cu 22,3% mai mari decât în iunie 2014 şi au urmat introducerii, în luna mai a acestui an, de noiculori şi îmbunătăţiri aduse consumului de combustibil şi echipamentelor.

„Europenilor le plac foarte mult maşinile mici şi au standarde ridicate. Suntem mândri că Fiesta rămâne în top. Acum clienţii pot alege din cea mai mare varietate de modele Fiesta, inclusiv modelul îmbunătăţit Fiesta ECOnetic şi noi culori precum Silver Silk”, a declarat Roelant de Waard, Vicepreşedinte, Marketing, Vânzări& Service, Ford Europa.

Fiesta a fost pe locul doi în topul vânzărilor generale de maşini în Europa între ianuarie şi iunie în acest an şi a fost maşina de mici dimensiuni cel mai bine vândută în Europa pentru al treilea an consecutiv în întregul an 2014.