Webinarul SOLUȚII DIGITALE PENTRU MANAGEMENT-UL ȘCOLAR este o activitate în cadrul Comunităților OSC-Edumanager & Administrație publică locală, pe platforma digitală  Edumanager.ro. Partenerul ediției este Microsoft.

Participarea este GRATUITĂ pentru reprezentanții administrației publice locale, pentru directori, directori adjuncți și pentru cadre didactice din învățământul preuniversitar cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul Microsoft Teams și va fi înregistrat. În cadrul webinarului veți avea posibilitatea de a adresa întrebări utilizând secțiunea Chat.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 31 martieora 15.00, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării și datele de conectare. În ziua premergătoare evenimentului veți primi un reminder pe email, cu detaliile de acces la webinar, iar dacă ați completat și telefonul dumneavoastră un sms de reminder în ziua când are loc întâlnirea.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste detalii de acces la webinar nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru înscrierea GRATUITĂ la webinar, vă rugăm să completați formularul de mai jos.