Webinarul „Cum îmbunătățim învățarea și relaționarea profesor – elev prin cunoaștere de sine”,  din 24 Februarie 2022, este o activitate în cadrul Comunității OSC-Edumanager, pe platforma digitală Edumanager.ro. Participarea este gratuită, pe baza confirmării înregistrării.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei Zoom și va fi înregistrat.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 24  Februarie 2022, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua premergătoare evenimentului veți primi pe email detaliile de acces la webinar, iar dacă ați completat și telefonul dumneavoastră, un SMS în ziua evenimentului.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste detalii de acces la webinar nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale. Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

Pentru înscrierea GRATUITĂ la webinarul ”Cum îmbunătățim învățarea și relaționarea profesor – elev prin cunoaștere de sine.”  din 24 Februarie 2022, vă rugăm să completați formularul de mai jos.