Centrul de Studii în Idei Politice (CeSIP) organizează în perioada 23-26 noiembrie cea de-a treia ediție a Forumului Național al Studenților la Științe Politice și Relații Internaționale (FNSSPRI). Evenimentul își propune să reunească 60 de studenți și studente la științe politice și relații internaționale de la facultățile de profil din România.

Intitulată ‘euROpa 100’, ediția din acest an se desfășoară în pragul unui moment cu o dublă semnificație istorică: 100 de ani de la formarea statului unitar modern român, și comemorarea a 100 de ani de la sfârșitul Marelui Război. În acest context, participanții vor avea ocazia să discute, împreună cu politicieni, academicieni și experți în domeniu, despre evoluțiile sociale și politice din ultimii 100 de ani.

Pe de altă parte, 2017 este anul în care se împlinesc 10 ani de la aderarea României la UE, ocazie cu care vom discuta despre procesul de integrare și ce a însemnat acesta pentru țara noastră.

Principalul obiectiv al FNSSPRI este acela de a asigura un spațiu în care viitorii absolvenți să aibă ocazia de a socializa, de a problematiza evenimentele curente într-un mediu formal și de a crea, pe viitor, o comunitate care să poată contribui la dezvoltarea mediului politic românesc.

Studenții și studentele care doresc se vor putea înscrie până pe data de 9 noiembrie la următorul link: https://fnsspri.ro/inscrie-te
Pentru mai multe informații accesați https://fnsspri.ro/ https://www.facebook.com/FNSSPRI/