gondor_marius.jpg.jpgMarius Gondor, fost deputat PDL în mandatul 2008-2012, şi-a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, intenţia de a-şi depune candidatura pentru funcţia de inspector şcolar general al judeţului Arad, funcţie pe care a deţinut-o înainte de a deveni deputat.

„În ciuda faptului că sunt membru al conducerii PNL Arad, am decis să mă prezint la concursul organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale din dorinţa de a stopa degringolada din învăţământul preuniversitar arădean. Sper din suflet că odată cu organizarea acestui concurs, Guvernul s-a gândit să demareze depolitizarea învăţământului, oferind şanse celor mai bine pregătiţi să ocupe funcţii de conducere în sistem, nu să-şi fixeze oamenii în sistem, până la nivelul directorilor”, a declarat joi, Marius Gondor.

În continuare, fostul parlamentar a spus că dacă va câştiga concursul, va recunoaşte că România este o ţară normală. „Îmi doresc să reuşesc să câştig concursul şi să revin la conducerea ISJ pentru a stopa degringolada din învăţământul arădean, degringoladă care durează de câţiva ani, cam de când am plecat în Parlament”, a mai afirmat Marius Gondor. AGERPRES