coroiu camelia.jpgFostul inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean Valcea, Camelia Coroiu, a declarat, luni, ca nu va mai accepta postul de conducator al institutiei chiar daca PSD ar reveni la guvernare.

„Pot spune ca aici in Inspectorat am fost o echipa unita, nu a contat culoarea politica la ceea ce am intreprins. Dupa ce va veni ordinul de demitere, ma voi intoarce la catedra, la Colegiul National „Gib Mihaescu” din Dragasani, la cabinetul de asistenta psihopedagogica. Nu ma voi imbolnavi subit peste noapte si nu voi trece la PD-L”, a precizat Camelia Coroiu.

Referitor la acuzatiile ce i-au fost aduse, privind schimbarea si numirea pe criterii politice a unor directori de scoli din judet, Coroiu a apreciat ca sunt exagerari ale conducerii PD-L din Valcea.

„Daca au fost doua-trei numiri de directori, si aceasta numai la insistentele autoritatilor locale din anumite localitati”, a spus fostul inspector ISJ. Profesoara Camelia Coroiu a fost numita in luna martie de PSD la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Valcea. Alaturi de ea au mai fost atunci numiti inspectori adjuncti din partea PSD prof. Relu Radulescu, iar din partea PD-L prof. Gabriela Ene. Din declaratiile presedintelui PD-L Valcea, Mircia Gutau, prof. Gabriela Ene este cea care va conduce ISJ Valcea. Gabriela Ene a mai fost la conducerea Inspectoratului scolar in perioada 2005-2007. AGERPRES