Peste 400 de elevi olimpici din judeţ şi profesorii acestora vor fi premiaţi pe 22 noiembrie, în cadrul Galei Excelenţei în Educaţie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi.

Potrivit unui comunicat de presă remis de ISJ Iaşi, ediţia din acest an a Galei Excelenţei în Educaţie se desfăşoară sub semnul Anului Centenar şi se adresează elevilor ieşeni care au obţinut distincţii la olimpiade internaţionale şi naţionale în anul şcolar 2017-2018.

„Vor fi premiaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Primăria Municipiului Iaşi şi Consiliul Judeţean Iaşi, partenerii constanţi ai Inspectoratului Şcolar. Elevii vor primi diplome, medalii, plachete, cărţi, premii în obiecte electronice şi în bani. Vor fi premiate, de asemenea, şi proiectele educaţionale ieşene de succes, cunoscute şi apreciate la nivel naţional”, se arată în comunicatul de presă. Momentul culminant al Galei va fi acordarea titlului „Elevul anului” unui tânăr ce a obţinut rezultate remarcabile la olimpiadele şi concursurile internaţionale.

„Premierea elevilor olimpici şi a profesorilor mentori este un prilej de a le arăta aprecierea şi consideraţia noastră, în cadrul unei festivităţi publice de mare amploare, devenită o tradiţie pentru şcoala ieşeană. Este un moment încărcat de emoţie, de valorizare a performanţei, un eveniment pregătit cu atenţie de echipa Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi”, a subliniat prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaş, inspector şcolar general.

Gala Excelenţei în Educaţie, care a ajuns la cea de-a şaptea ediţie, este cel mai important eveniment educaţional organizat anual de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi. AGERPRES