gala_edumanager.jpgPortalul național Edumanager.ro, împreună cu Oameni și Companii, organizează pe 3 decembrie prima ediție a Galei Premiilor Edumanager.ro la București, la JW Marriott, începând cu ora 18.00.

Gala Premiilor Edumanager.ro reunește reprezentanți ai instituțiilor de educație centrale și locale, rectori și prorectori ai unităților de învățământ superior public si privat, manageri ai colegiilor și liceelor din țară, profesori, asociații studențești. Evenimentul va promova și va premia rezultatele deosebite înregistrate în mediile de învățământ universitar și preuniversitar, dar și proiecte ale instituțiilor centrale și locale (Inspectoratele Școlare Județene, Casele Corpului Didactic) sau ale organizațiilor studențești. Edumanager.ro va premia atitudine managerială, implicare în actul educațional, inovație și creativitate în învățământ, viziune și activism, sau comunicare performantă.

www.Edumanager.ro înseamnă peste 6 ani de experiență în mediului educațional românesc și dispune de instrumente specifice, adaptate comunicării eficiente între principalii actanți ai sistemului. Am organizat până acum 11 ediții ale Conferinței Naționale de Management Modern în Educație, la care au participat peste 1.500 de specialiști.

Vă invităm să vă susțineți favoriții folosind formularul de vot de AICI. Vă rugăm să vă motivați fiecare vot menționând realizările celui pe care îl propuneți pentru Premiile Edumanager.ro. Vă rugăm, de asemenea, să țineți cont că sistemul de contorizare al voturilor va lua în considerare doar câte o singură opțiune pentru fiecare utilizator înregistrat.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați coordonatorul evenimentului – Ramona Topală, prin email – Ramona.topala@oamenisicompanii.ro, sau la telefon 0729 039249.