dent_estet.jpgIncepand din luna decembrie a anului trecut DENT ESTET a deschis prima clinica stomatologica din Romania dedicata in exclusivitate copiilor si adolescentilor: DENT ESTET 4 KIDS.

Situata intr-o zona superba din Bucuresti, in apropierea manastirii Casin, clinica DENT ESTET 4 KIDS dispune de 4 cabinete stomatologice dotate cu tehnologie de ultima generatie, cum ar fi radiologie computerizata cu nivel scazut de radiatii, tehnici performante de inhalo-sedare sau microscopul electronic ZEISS. Pe langa cei 25 de medici si specialisti de talie europeana care ii trateaza pe micii pacienti, clinica mai dispune de un cabinet de consiliere psihologica pentru parinti si copii si de un salon de 70 de mp de joaca plin de surprize pentru cei mici.

DENT ESTET 4 KIDS este prima clinica stomatologica care reuneste medicii de stomatologie pediatrica alaturi de anestezisti specializati in tehnici de relaxare medie si profunda, psihologi si medici de psihiatrie infantila, personal specializat in comunicarea si relationarea cu copiii.

DENT ESTET 4 KIDS promoveaza pentru prima data in Romania conceptul „Happy Visit” care inseamna vizite de acomodare pentru copii, fara tratament si fara interventii medicale. Aceste sedinte sunt gratuite, clinica DENT ESTET 4 KIDS oferind acest cadou tuturor micutilor pacienti. La „Happy Visit” copiii vor fi incantati sa se joace cu scaunul stomatologic, sa deseneze periuta favorita, sa invete tehnicile de periaj corect, sa citeasca si sa cunoasca explicit ce se intampla cu dintii lor; astfel, copiii vor asocia vizita la medicul stomatolog cu o experienta din ce in ce mai placuta.

„Ne-am dorit foarte mult sa oferim o clinica dedicata in totalitate micilor nostri pacienti, pentru a le putea asigura o ambienta placuta, o incursiune in lumea basmelor si a desenelor animate alaturi de servicii premium de asistenta stomatologica. Astfel, de curand, DENTEST 4 KIDS se alatura celorlalte 3 clinici pentru adulti in care oferim de 10 ani de zile servicii de inalta calitate. DENT ESTET 4 KIDS este o dovada a modului in care experienta si tehnologia de avangarda sunt utilizate pentru a oferi copiilor acces la servicii stomatologice de ultima generatie”, spune dr. Oana Taban, fondator si CEO al grupului de clinici DENT ESTET Romania.

DENT ESTET este liderul serviciilor medicale de stomatologie din Romania. Cu 10 ani de experienta in servicii premium de medicina dentara si peste 5,000 de pacienti anual in 4 clinici, grupul DENT ESTET a fost in permanenta, de la lansare si pana astazi, cel care a stabilit standardul de excelenta in toata gama de servicii stomatologice, de la serviciile de baza pana la cele mai sofisticate interventii sau tratamente de estetica dentara.