teclu_copsamica.jpgGrupul Scolar „Nicolae Teclu” din Copsa Mica aniverseaza in zilele de 22 si 23 mai, 60 de ani de la infiintare. Prin programul pregatit pentru cele doua zile se doreste cinstirea acestui eveniment important din viata scolii, care de altfel a fost marcat si cu ocazia inaugurarii in anul scolar curent a doua noi spatii de invatamant obtinute prin mansardarea cladirii principale.
Este vorba de Centrul de Cercetare si Informare care gazduieste Muzeul scolii (produse ale proiectului de Granturi de Dezvoltare Scolara 2007) si Centrul de Documentare si Informare Copsa Mica.

In prima zi de sarbatoare, Grupul Scolar „Nicolae Teclu” isi deschide portile elevilor din scolile generale din zona. Ca in fiecare an, elevii claselor a VIII-a sunt invitati ca impreuna cu dirigintii lor sa viziteze scoala, sa asiste la intrecerile sportive si la concursul de tehnlogia informatiei la care vor concura elevii liceului si apoi sa participe efectiv la concursul de fotbal sau volei si la cel de cultura generala. Vizita se va incheia cu un program artistic si un bal organizat in cinstea micilor vizitatori.

23 mai va fi ziua intalnirii generatiilor, cand impreuna, fosti si actuali elevi si profesori ai scolii, sunt chemati a-si aminti ce a insemnat scoala pentru fiecare in cei 60 de ani de activitate a acesteia. Programul acestei zile cuprinde un moment festiv dedicat dezvelirii unei placi aniversare. Va urma lansarea Cartii Scolii si prezentarea „Scoala noastra-trecut…prezent…viitor” care se vrea un arc peste timp, o aducere aminte din viata scolii, vizitarea spatiilor de invatamant si a expozitiei de pictura a elevului Mihaltan Eugen si apoi, in incheiere, un program artistic care va cuprinde si o parada a modei (produse vestimentare create de elevele scolii care sunt inscrise in clasele de profil industrie textila-confectii).