ariel.jpgÎnscrierile la toate cursurile organizate de Centrul de Limbi Străine Ariel al Universităţii din Bucureşti se vor face în perioada 21 ianuarie – 14 februarie, informează instituţia de învăţământ superior pe site-ul său.

Centrul Ariel organizează cursuri generale de limba engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, portugheză, suedeză, neerlandeză, rusă, sârbă, croată, cehă, bulgară, chineză, japoneză, turcă, arabă, ebraică biblică şi modernă, neogreacă, limba română pentru străini.

De asemenea, Centrul Ariel organizează şi cursuri de engleză pentru afaceri şi de engleză juridică, precum şi cursuri de pregătire în vederea dobândirii certificatelor Cambridge şi TOEFL. Pentru nivelul mediu şi avansat, distribuirea cursanţilor în grupe se face pe baza unui test de plasare gratuit.
Cursurile vor avea loc atât în sediul Facultăţii de Limbi Străine din str. Pitar Moş, cât şi în sediul Universităţii din str. Edgar Quinet.

Toţi cursanţii care finalizează un modul de studiu vor primi un certificat de participare ce conţine perioada desfăşurării cursului, nivelul de cunoştinţe şi un calificativ bazat pe testele şi activităţile din timpul cursului. În cazul absolvirii unui curs complet, se eliberează o diplomă de absolvire. Ambele documente sunt recunoscute de Universitatea din Bucureşti. AGERPRES