Ministerul Educatiei a scos din nou la concurs posturile de inspector scolar general din patru judete, care nu au fost ocupate in luna februarie. Este vorba despre posturile de inspector scolar general din judetele Calarasi, Mures, Teleorman si Bistrita-Nasaud.
Pentru primele trei judete, la concursul din luna februarie, la care au fost scoase la concurs in total 16 posturi, nu a fost niciun candidat, iar pentru ultimul, persoana care s-a inscris s-a retras ulterior.

Totodata, ministerul a mai scos la concurs 17 posturi de inspector scolar general adjunct dintre care unele, de asemenea, nu au fost ocupate in luna februarie. In judetele Buzau, Caras-Severin, Constanta, Dambovita, Valcea si Vrancea au fost scoase la concurs cate doua posturi de inspector scolar general adjunct, iar in judetele Dolj, Giurgiu, Ilfov, Neamt, Satu Mare, Vaslui si Timis, doar cate unul. Inscrierile la concurs pot fi facute pana pe 25 martie, la sediile inspectoratelor scolare judetene. Concursurile vor avea loc in perioada 10-30 aprilie, la Ministerul Educatiei.