univ_gh_cristea1.jpgUniversitatea Romana de Stiinte si Arte „Gheorghe Cristea” din Bucuresti, organizeaza in zilele de 6 mai (intre orele 10.00-16.00) si 7 mai (intre orele 10.00-14.00), evenimentul „Zilele Portilor Deschise”. In cadrul evenimentului vor fi prezentate specializarile juridice si economice din cadrul Facultatii de Stiinte Economice, Juridice si Administrative, sub forma unor mese rotunde la care vor participa cadre didactice, absolventi si studenti.

Timp de doua zile, elevii de liceu din sectorul 3 care sunt interesati de urmarea unui ciclu de invatamant superior in cadrul Facultatii de Stiinte Economice, Juridice si Administrative din cadrul Universitatii Romane de Stiinte si Arte “Gheorghe Cristea” vor avea posibilitatea sa se informeze si sa se documenteze direct de la sursa despre oferta educationala.

Oferta educationala prezentata de Universitatea Romana de Stiinte si Arte „Gheorghe Cristea” este unica nu numai prin taxele moderate de studiu pentru anul universitar 2011-2012, ci si prin faptul ca in anul universitar 2010-2011 s-au acordat burse pentru un numar de 1.137 de studenti si masteranzi, in valoare de 1.047.535 lei.


Fiind la prima editie a acestui eveniment, universitatea doreste ca Zilele Portilor Deschise sa devina un eveniment ritualic, asteptat cu mare interes. In program este prevazuta si o sesiune de comunicari stiintifice la care studentii vor participa cu lucrari pe diferite teme. Cele mai bune lucrari vor fi premiate in bani si carti, urmand a fi publicate in Buletinul de Cercetare al Studentilor.