Am pregatit o noua runda a cursului de digitalizare pentru cadre didactice prin care:

-> Tintim cele mai importante activitati din activitatea unui cadru didactic: planificare, pregatire, livrare, evaluare.

-> Invatam instrumente digitale care ne ajuta sa fim mai eficienti si siguri pe noi in fiecare etapa.

-> Descoperim materiale interactive care ii captiveaza pe elevi si ii inspira sa isi doreasca sa fie atenti si sa exploreze materia impreuna cu voi.

 

Creeaza lectii interactive digitale. Fii mai aproape de elevii tai!

Transforma-ti urmatoarele lectii in ore captivante pentru elevi folosind materiale si instrumente interactiv-digitale. Scopul cursului este de a-ti imbunatati competentele digitale si calitatea interactiunii cu elevii, introducand tehnologia in actul de predare, evaluare si pregatire a lectiilor.

Cursul are loc fizic pe 19 iulie in intervalul 12:00 – 16:00 in sala de training Olimp Net  din Piata Victoriei, Bucuresti, insa poti participa si online prin webinar.

 

Nu ai cum sa ajungi pe 19 iulie la Bucuresti? Opteaza pentru varianta webinar!

„Nu stiu cand au trecut 4 ore!!!! Varianta on-line e super! Abia astept sa particip la alte cursuri. Interesant și util cursul, am aflat date noi, pe care nu le cunosteam.”

(Monica, profesor chimie gimnaziu)

„Un curs captivant! Am identificat resurse educationale digitale pe care nu le foloseam pana acum. Tinand cont ca nu sunt in tara, varianta on-line este extraordinara! Pot invata oriunde m-as afla!”

(Valentina, profesor lb. romana liceu)

 

Cursul la distanta poate fi o alternativa potrivita pentru tine! Ai nevoie doar de un laptop, un telefon smartphone si o conexiune decenta la internet pentru a putea participa la webinar. Pentru a accesa cursul, vei primi de la noi un link care va deveni activ cand incepe webinarul.

 

Agenda cursului

12:00 – 12:45 Introducerea tehnologiei la clasa

De ce avem nevoie sa introducem tehnologia la clasa, care este situatia actuala in Romania si cum ii putem pregati pe elevi pentru viitorul de pe piata muncii sunt doar cateva intrebari la care vom raspunde si de la care vom porni in desfasurarea cursului.

12:45 – 16:00 Instrumente pentru planificare, predare si evaluare pentru o clasa digitala interactiva

Ce instrumente digitale putem folosi pentru a ne planifica orele si pentru a stoca informatiile si materialele de care avem nevoie?

Cum ne pregatim lectiile pentru a ne asigura ca respectam atat curriculumul, cat si acurateteta informatiilor predate?

Cum ne pregatim lectiile pentru a le capta si mentine atentia elevilor vorbind un limbaj comun, acela al digitalului?

Cum identificam resurse educationale digitale folosind aplicatii, motoare de cautare si alte instrumente online?

Extra: Cum cautam resurse educationale online indiferent de limba in care sunt realizate si cum le traducem automat pentru a le folosi la ora cu elevi vorbitori doar de limba romana sau alte limbi?

Cum putem capta si mentine atentia elevilor vorbind un limbaj comun, acela al digitalului?

Cum putem face invatarea atractiva?

Cum ne putem evalua pe sine si pe elevii nostri fara a o simti ca pe o corvoada?

Afla mai multe despre curs si inscrie-te pana la 16 iulie accesand urmatorul link: http://www.olimpnet.ro/curs-profesori-lectii-interactive-digitale?a=514