isj valcea.jpgLucrarile de reabilitare a cladirii Inspectoratului Scolar Judetean Valcea vor incepe in aceasta saptamana. Potrivit Gabrielei Ene, inspector general al ISJ Valcea, institutia a primit 300.000 de lei pentru aceste lucrari.

„Vom intra in lucru. Vom incepe cu un etaj, pe care il vom reabilita cu totul. Acolo, in februarie 2010, vom muta intreg corpul administrativ al inspectoratului”, a declarat Ene. Ea a reamintit ca situatia cladirii este „destul ciudata”, avand in vedere ca ISJ o reabiliteaza, dar institutia nu a functionat niciodata in acel local.

„Am functionat in cladirea Taberelor Scolare, dar pe vremea aceea eram in acelasi minister. Acum lucrurile nu mai sunt la fel, trebuie sa le dam spatiul inapoi Taberelor si noi sa ne mutam in sediul nostru. Acesta insa a fost inchiriat in ultimii 20 de ani la diferiti agenti economici, iar o mare parte din spatiu a fost inchiriat Universitatii din Pitesti”, a explicat seful ISJ Valcea. Ene a sustinut ca, din pacate, „firmele care au avut spatiu inchiriat au produs numai pagube” si nu au investit nimic in cladire. AGERPRES