ariel.jpgCentrul Ariel din cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii Bucureşti face înscrieri la cursurile de franceză, italiană, spaniolă, portugheză, suedeză, japoneză, chineză, arabă, turcă, rusă şi română pentru străini, până pe 30 aprilie.

Potrivit site-ului instituţiei de învăţământ superior, cursurile vor începe în luna mai, în funcţie de completarea numărului de locuri. Pentru nivelul mediu şi avansat, distribuirea cursanţilor în grupe se face pe baza unui test gratuit, care se poate descărca de pe site-ul Ariel. Cursurile vor avea loc atât în sediul Facultăţii de Limbi Străine din str. Pitar Moş, cât şi în sediul Universităţii din str. Edgar Quinet.

Toţi cursanţii care finalizează un modul de studiu primesc un certificat de participare ce precizează perioada desfăşurării cursului, nivelul de cunoştinţe şi un calificativ bazat pe testele şi activităţile din timpul cursului, precizează sursa citată.

Înfiinţat în 2001, Centrul Ariel organizează cursuri de limbi străine pentru diverse niveluri, pe tot parcursul anului şcolar, în grupe restrânse. Profesorii centrului sunt cadre universitare, doctoranzi şi cei mai buni absolvenţi ai secţiilor respective din cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine. AGERPRES