Inscrierea candidatilor pentru prima sesiune a examenului de bacalaureat are loc in perioada 14 – 18 decembrie 2009, conform Ordinului Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii cu nr. 5507/6.X.2009, privind Metodologia de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat 2010.

Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) remis luni, inscrierea candidatilor se va face la secretariatele liceelor pe care acestia le-au absolvit, atat pentru seria curenta, cat si pentru absolventii seriilor anterioare, incepand cu anul 2003.

Conform precizarilor MECI, pentru candidatii din promotiile de la invatamantul de zi, de pana in anul 2002 inclusiv, sau de la invatamantul seral sau cu frecventa redusa, de pana in anul 2003 inclusiv, se va face asimilarea specializarilor de catre Comisia de Bacalaureat a Municipiului Bucuresti din cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, pe baza unei cereri si a actelor aferente depuse de candidat.AGERPRES