ase-bucuresti.jpgÎnscrierile pentru concursul de admitere la programele de studii universitare de licenţă de la Academia de Studii Economice din Bucureşti au loc în perioada 13-17 iulie, urmând ca pentru anul universitar 2015-2016 instituţia de învăţământ superior să scoată la concurs peste 5.500 de locuri, dintre care 2.669 la buget.

Potrivit unui comunicat de presă al ASE, concursul de admitere se va face pe baza unui eseu motivaţional şi a mediei de la bacalaureat iar pentru programele de studii universitare de licenţă cu predare în limbi străine, candidaţii vor susţine şi o probă de competenţă lingvistică.

Viitorii candidaţi pot completa deja formularul de preînscriere on-line pe site-ul universităţii: www.ase.ro.

Cele 11 facultăţi ale Academiei de Studii Economice din Bucureşti oferă 24 de programe de studii universitare de licenţă cu predare în română, engleză, franceză şi germană.

„Academia de Studii Economice din Bucureşti pune la dispoziţia viitorilor săi studenţi spaţii moderne de învăţământ, peste 2.100 de burse de studiu şi sociale, 700.000 de volume în bibliotecă disponibile în 10 săli de lectură, 500 de burse Erasmus anual pentru studii în străinătate şi 5.000 de locuri în cămine”, precizează sursa citată. AGERPRES