Înscrierile pentru competiţia de antreprenoriat social pentru studenţi au loc până pe 15 aprilie

studenti2.jpgTermenul limită al înscrierilor la ediţia 2014 a competiţiei de antreprenoriat social pentru studenţii din România, lansată de Impact Hub Bucureşti şi Fundaţia ERSTE, este 15 aprilie.

“Concursul încurajează tinerii să dezvolte proiecte care, pe lângă obţinerea unui profit, au impact pozitiv în societate. Iniţiativa se desfăşoară anul acesta în 8 ţari europene, Austria, Cehia, Croaţia, Elveţia, Grecia, România, Rusia şi Slovacia, iar partenerul principal este Fundaţia ERSTE”, se arată într-un comunicat de presă transmis joi.

Juriul din România, compus din peste 10 membri, va desemna proiectele câştigătoare ale celor trei premii de câte 5.000 de lei, iar un al patrulea premiu, în valoare de 3.000 de lei, va fi decis de votul publicului. Sub sloganul “Push the button, change the world!”, competiţia oferă tuturor studenţilor interesaţi oportunitatea de a participa la seminarii de informare şi instruire in domeniul antreprenoriatului social. “De la reducerea sărăciei, sănătate, educaţie, mediu, dezvoltare comunitară, până la tehnologii de informare şi de comunicare, drepturile omului, egalitatea de şanse, studenţii, organizaţi în echipe de maximum cinci persoane, îşi pot alege orice tema pentru a dezvolta o idee de afacere socială, relevantă pentru comunitatea în care se doreşte implementarea sa”, se mai arată în comunicat. AGERPRES