Portalul Edumanager.ro, împreună cu Oameni și Companii, organizează în această toamnă o nouă ediție, cea de-a VI-a, a Galei Edumanager.ro. Evenimentul va avea loc pe 21 noiembrie, la București.

Acest eveniment, care a căpătat notorietate de-a lungul anilor, evidențiază eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului educaţional din România şi pune în lumină proiectele importante derulate în acest an de instituţiile de învăţământ universitar şi preuniversitar.

Gala EduManager.ro va fi precedată de Conferința Națională Management Modern în Educație, care va oferi participanților informații importante legate de aplicații și soluții de comunicare destinate instituțiilor de învățământ universitar și preuniversitar, legislație, fonduri europene, management instituțional.

Pentru a participa la Gala Edumanager.ro, toate instituţiile de învăţământ preuniversitar şi universitar, precum şi organizaţiile profesionale din domeniul educaţiei sunt invitate să înscrie cele mai valoroase proiectele realizate în acest an.

VĂ INVITĂM SĂ COMPLETAȚI ONLINE FORMULARUL PENTRU ÎNSCRIEREA PROIECTELOR PÂNĂ ÎN DATA DE 2 NOIEMBRIE AICI:

DOMENIUL PREUNIVERSITAR

DOMENIUL UNIVERSITAR

Jurizarea va fi realizată de comisii de specialitate, cu competențe pentru categoriile pe care le evaluează, alături de editorii portalului Edumanager.ro. Toate proiectele transmise vor fi publicate pe portalul EduManager.ro și în newsletter-ul dedicat comunității.

IMPORTANT: Înscrierea și participarea la Gala Edumanager 2018 nu este condiționată de înscrierea unui proiect în competiție

 

Programul evenimentului:

14.30-15.00 Înregistrarea participanților

15.00-17.30 Seminarul Management Modern în Educație

17.30-18.00 Pauză

18.00-20.00 Gala Edumanager.ro, ediția a VI-a

20.00-21.00 Cocktail și socializare

 

Formularul pentru confirmarea participării la eveniment este disponibil AICI

Dacă întâmpinați probleme tehnice în ceea ce privește finalizarea formularului de înscriere a proiectelor ori a formularului de participare la Gală, vă rugăm să o contactați pe SILVIA MARIAN, la tel. 0730.808779.