Inspectori scolari salajeni in vizita la Parlamentul European

abrudan_ioan.jpgO delegatie formata din 20 inspectori scolari si reprezentanti ai autoritatilor locale salajene vor vizita pe 10 februarie, Parlamentul European, in cadrul unui proiect ce isi propune o mai buna cunoastere a activitatii si rolului acestei institutii, proiect finantat din fonduri europene.
“Este vorba de un proiect initiat de Inspectoratul Scolar al Judetului Salaj si finantat din fonduri europene, prin care 17 inspectori scolari si cate un reprezentant de la Prefectura, Consiliul Judetean Salaj si Primaria Zalau vor vizita, in data de 10 februarie, Parlamentul European de la Bruxelles”, a declarat Ioan Abrudan, inspector general scolar al ISJ Salaj.

Conform sursei citate, in proiect sunt incluse: o conferinta de informare privind activitatea si rolul Parlamentului European, o sesiune de intrebari si raspunsuri si o vizita a cladirii ce gazduieste institutia amintita. Dupa intoarcerea in tara, participantii vor avea obligatia de a disemina informatiile primite la Bruxelles (prin realizarea de comunicate si materiale de presa, dar si prin alte metode) si de a intocmi un raport privind intregul proiect, ce va fi prezentat Parlamentului European.