scoala-in-reparatii.jpgPrimaria Ploiesti va demara, in aceasta luna, noi investitii in infrastructura scolara din municipiu cu banii obtinuti din economiile facute la buget.

La sfarsitul lunii trecute s-a constatat ca s-au facut economii de peste un milion de lei in cadrul contractului privind reabilitarea fatadelor si amenajarea terenurilor de sport la o serie de unitati de invatamant din judet.

Din banii astfel economisiti, municipalitatea a hotarat sa faca noi investitii in infrastructura scolara, avandu-se in vedere amenajarea de noi locuri de joaca pentru 20 de gradinite, alte sase urmand sa fie refacute. Tot din acesti bani urmeaza sa fie achizitionate cate doua porti de handbal si cate doua de baschet pentru dotarea bazelor sportive din 44 de scoli.

Primarul municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici, intentioneaza sa apeleze si la bunavointa unor sponsori locali pentru reabilitarea bazelor sportive existente si in alte scoli unde este nevoie urgenta de noi investitii.Prin aceste demersuri, municipalitatea ploiesteana doreste ca, in noul an scolar, atat elevii, cat si cadrele didactice sa gaseasca bazele sportive renovate si dotate corespunzator.