ISJ Brăila a lansat licitaţia publică pentru achiziţionarea a peste 2.400 de tablete pentru uz şcolar

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Brăila a lansat în SICAP anunţul prin care intenţionează să achiziţioneze 2.420 de dispozitive electronice tip tabletă pentru uz şcolar, cu conexiune la internet, valoarea investiţiei fiind de aproximativ 2 milioane de lei.

“Obiectul contractului de achiziţie constă în achiziţionarea unui număr de 2.420 tablete pentru uz şcolar, cu abonamente lunare de acces la internet pe o perioadă de 24 de luni, în vederea asigurării accesului echitabil şi nediscriminatoriu la o educaţie de calitate a elevilor din judeţul Brăila şi desfăşurării optime a activităţilor didactice în mediul on-line, în actualul context socio-educaţional”, se precizează în anunţul postat în SICAP.

Valoarea totală estimată a contractului este de 1.965.185 lei, iar termenul de livrare şi punere în funcţiune a tabletelor este de maximum 15 zile de la semnarea contractului de achiziţie.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 19 octombrie, ora 15,00, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Prin Hotărârea de Guvern nr. 756/10.09.2020 privind aprobarea Programului naţional “Educaţia în siguranţă”, Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila i s-au alocat credite în sumă de 2.500.000 lei. AGERPRES