Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş au anunţat organizarea concursului pentru posturile vacante de director şi director adjunct în 59 de din unităţile destinate învăţământului preuniversitar.

„Majoritatea posturilor de director sau director adjunct sunt în unităţile şcolare din oraşele Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Vişeul de Jos, Borşa, Baia Sprie, Vişeul de Sus, dar şi într-o serie de comune şi sate din judeţ. Posturile erau vacante de mai mult timp, iar în perspectiva noului an şcolar care debutează în septembrie, considerăm că e nevoie să avem acele posturi ocupate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureş, Adriana Meşter.

Potrivit acesteia, proba scrisă a fost stabilită pentru data de 17 iulie, iar probele de evaluare a curriculum-ului vitae şi de interviu se vor desfăşura în perioada 19 – 31 iulie în locurile stabilite de inspectoratul şcolar sau unitatea de învăţământ particular.

Metodologia de concurs, bibliografia-cadru pentru concurs, fişele posturilor pentru director şi director adjunct, lista funcţiilor vacante, perioada de înscriere şi lista documentelor necesare înscrierii la concurs se vor afişa la sediul ISJ Maramureş, cât şi pe site-ul inspectoratului şcolar sau a unităţii şcolare deţinătoare a locului vacant. AGERPRES