caprita doru.jpgInspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea are pregătite cinci centre pentru evaluarea psihosomatică a copiilor în vederea înscrierii acestora în clasa pregătitoare sau în clasa I. Informaţiile privind centrele de evaluare psihosomatică pregătite pentru viitorii elevi au fost deja afişate pe site-ul ISJ, www.isjtl.edu.ro, evaluarea psihosomatică începând în oraşele Tulcea, Măcin, Babadag şi în comunele Casimcea şi Ostrov.

„Din punctul nostru de vedere, nu ar trebui să apară probleme în ceea ce priveşte evaluarea psihosomatică a copiilor, ISJ monitorizând toate etapele de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare sau în clasa I. Dacă din cauza numărului mare al solicitărilor nu vom putea respecta termenul limită de înscriere impus de Ministerul Educaţiei (29 februarie – n.r.), avem deschiderea de a prelungi acest termen cu singura condiţie ca până pe 2 martie să transmitem datele privind înscrierile ministerului de resort”, a declarat vineri inspectorul general al ISJ, Doru Căpriţă.

Până în prezent, ISJ Tulcea nu a înregistrat sesizări din partea părinţilor din judeţ nemulţumiţi din cauza modului în care se derulează activitatea de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare sau în clasa I. AGERPRES