tabara_it.jpgVă invităm la o nouă provocare: un mix de tehnologie, networking, cunoaștere de sine, oportunități de carieră, de recrutare și de învățare altfel; toate acestea în cadrul taberei de IT, eveniment dedicat tinerilor pasionați de tehnologie, studenți, absolvenți ai facultăților de profil și tuturor celor care doresc să se puna în temă cu cele mai noi tehnologii IT.

Cele 5 zile pe care le vom petrece în tabăra IT Will be Fun sunt organizate în conferințe tematice dedicate tehnologiilor propriu-zise: cloud, virtualizare, mobilitate, rețelele sociale si business-ul, big data, Internet of things (IoT) etc, dar completate de un program care să răspundă provocărilor complexe cu care fiecare tânăr (a) se confruntă la început de drum în cariera, fie aceasta în IT sau în orice alt domeniu. Practic, acesta este locul in care poți învăța, face schimb de experiență și afla concret, într-un context informal, multe trucuri ale meseriei.

Pentru că la noi în tabără totul este fun, vino să fii un mic cercetător și mergi cu noi pe teren, pe trasee prestabilite, unde vom colecta cu ajutorul aplicațiilor mobile o serie de date spațiale și informații. Aplicațiile mobile vor consuma imaginile colectate anterior cu drona.

Sau, poți învăța de la specialiști autorizați cum să îți faci un site web, ce înseamnă realitatea augmentată și cum o poți folosi, care sunt pașii și ce înseamnă Internet of Things (IoT) și multe altele. Vă vom oferi un curs intensiv de WordPress, având ca finalitate realizarea unui site (având la bază o temă predefinită) și, firește, vom da premii! Și un alt curs intensiv va fi cel de Augmented Reality, având ca finalitate o aplicație realizată cu Aurasma (ex.: recunoașterea vizuală, cu ajutorul telefonului mobil, a unei imagini si „declanșarea” unui filmuleț pe ecranul mobilului.)

Vineri, alături de noi se va afla Eduard Bodor, Data Center BDM pentru Europa Centrala și de Est la APC by Schneider Electric. Ce ne va ajuta să facem o incursiune în evoluția centrelor de date, ne va vorbii despre revoluționarea centrelor, pentru că de acestea se leagă într-o formă sau alta toate direcțile majore ale momentului care vor schimba tehnologia informației.

Mai mult decât atât, îl vom avea alături de noi pe binecunoscutul Silviu Hotăran, ce ne va onora cu o prezentare de excepție despre cum poți deveni un lider, ce ar trebui să știi despre tine, care sunt pașii pe care ar trebui să îi urmezi ca să te cunoști și sa te valorifici, alături de multe alte subiecte ce iți vor fi de folos.

Lasă-te condus de imaginație și curiozitate, alăturându-te Taberei- IT will be fun!

Pentru înscrieri sau mai multe detalii : ioana.groseanu@ibusiness.com.ro.

Ne poti găsi și pe site: http://tabaradeit.ro/ sau pe Facebook: https://www.facebook.com/TabaradeToamna.