Casa Corpului Didactic Calarasi si Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi organizeaza pe 24 mai, la Gimnaziul „Carol I” Calarasi, Simpozionul interjudetean “Orizonturi didactice”.
Editia din acest an simpozionului este centrata pe ideea de a prilejui schimburi de experienta in domeniul stategiilor didactice interactive si a integrarii tehnologiilor multimedia in scoala, de a valoriza si promova demersurile didactice si initiativele institutionale de succes, de a incuraja actiunile care permit asigurarea calitatii in educatie, formare profesionala continua si asistenta psihopedagogica.

Tematica simpozionului este urmatoarea:

I. Managementul calitatii in educatie;

II. Formare profesionala continua

III. Consilierea elevilor, parintilor si cadrelor didactice

IV. Strategii didactice interactive si promovarea caracterului formativ al actului didactic

V. Integrarea tehnologiilor multimedia in scoala;

VI. Parteneriat educational

Participarea la simpozion se va anunta pana la data de 10 mai 2008, iar comunicarea titlului lucrarii se va face prin: e-mail, la adresa: ccd_calarasi@yahoo.com. Taxa de participare la simpozion este de 35 RON (include: editarea lucrarilor simpozionului, diploma, mape, organizare, taxe postale) si poate fi depusa la secretariat sau expediata prin mandat postal pe numele: Lorena Mitran, Casa Corpului Didactic Calarasi, str. Sloboziei, nr. 28, cod 910014, Judetul Calarasi.