quartz-matrix-ploiesti.jpg
Pe data de 15 februarie 2008, Liceul Economic “Virgil Madgearu” din Ploiesti a inaugurat Laboratorul fonetic digital ProLang®, o solutie moderna dezvoltata de Quartz Matrix pentru asimilarea limbilor straine intr-o maniera interactiva.
Evenimentul s-a bucurat de prezenta a peste 50 de cadre didactice, inspectori scolari si oficialitati, cu participarea deosebita a Domnilor Gheorghe Matei – Inspectorul scolar general si Gheorghe Borovina – Inspector scolar general adjunct.

In cadrul manifestarii, a avut loc o demonstratie aplicativa a importantei cresterii interactivitatii in procesul de predare – invatare, demonstratie sustinuta de echipa Quartz Matrix. Simularea lectiei interactive a demonstrat posibilitatea lucrului simultan pe mai multe grupe de elevi, manevrabilitatea sporita a software-ului si diversitatea de auditii de materiale.

Prin amenajarea acestui laborator, efortul Doamnei Director Petrica Dragomir s-a materializat intr-un spatiu modern ce permite familiarizarea elevilor cu tehnologia, pregatirea lor profesionala realizandu-se acum la standarde europene.

“Laboratorul ProLang® reprezinta o oportunitate deosebita pentru elevii scolii noastre de a studia limbile straine intr-o maniera atractiva si interactiva. Le oferim astfel ocazia elevilor de a asimila informatii mult mai repede si de a trece peste barierele ridicate de inhibitii”, a declarat Doamna Petrica Dragomir, directorul Liceului Economic “Virgil Madgearu” din Ploiesti

Mai multe detalii referitoare la desfasurarea evenimentului gasiti AICI