danubius-sediu.jpgTaxa anilor de studii depinde de rezultatele la învățătură ale studentului, aceasta fiind „diminuată, până la excludere, proporțional performanței studentului”, precizează Universitatea Danubius din Galați. Conform sursei citate, studenții cu media de peste 9.30 la Bacalaureat, dar și cei care obțin media 10.00 în timpul anilor de studii, nu vor plăti taxă de studii.

La sesiunea de admitere din toamna acestui an, Universitatea Danubius oferă 200 de locuri la Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale, din care 100 de locuri la specializarea „Comunicare și Relații Publice” și câte 50 la specializările „Asistență Managerială și Secretariat” și, respectiv, „Relații Internaționale și Studii Europene”.

Potrivit comunicatului de luni al Universității Danubius, cursurile specializării „Comunicare și Relații Publice” au fost proiectate de către profesori astfel încât, „după cei trei ani de studii, absolventul să stăpânească în mod natural managementul, planificarea și implementarea strategiilor de comunicare pentru diferite companii și organizații”.

„Studioul GetTv, dotat la cele mai înalte standarde, profesioniștii din lumea mass media, majoritar absolvenți ai acestei specializări, garantează practica de calitate pentru viitorii jurnaliști, specialiști în relații publice. Pe arena studioului GetTv, studenții sunt familiarizați cu tehnica și lucrul în televiziune. Operațiunea ‘mingii la perete’, a practicii în munca efectivă de jurnalist, cu tot ce implică aceasta, este serioasă și atent supravegheată de ReStart, Clubul de presă din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Internaționale, susținut de experiența jurnaliștilor de calitate din cadrul Agenției Naționale de Presă AGERPRES și Federația Română de Presă MediaSind, organizație afiliată Federației Europene a Jurnaliștilor”, mai arată sursa citată. AGERPRES