La Universitatea “Petru Maior” din Tîrgu Mureș se caută “Drumul spre succes în antreprenoriat”

Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative a Universității “Petru Maior” din Tîrgu Mureș și Departamentul de Management – Economie organizează cu prilejul “Global Entrepreneurship Week”, între 13 și 19 noiembrie, seria de evenimente “DRUMUL SPRE SUCCES ÎN ANTREPRENORIAT”.

Luni, 13 noiembrie, de la ora 10.00, Aula Tudor Drăganu va găzdui dezbaterea “Leadership și antreprenoriat”, avându-l invitat pe Dr. Gabriel Crețu – Managing Partner ADWISERS, Profesor asociat la ASE București.

Marți, 14 noiembrie, de la ora 17.00, în Sala C32 se va discuta despre “Antreprenoriatul feminin în Regiunea Centru”, invitat fiind Dacia Hîncu – Președinte Patronatul Femeilor de Afaceri Regiunea Centru.

Miercuri, 15 noiembrie, de la ora 11.00, în Aula Tudor Drăganu vor avea loc sesiunile de dezbateri “SAS – Știință, Acțiune, Succes” și “Antreprenoriatul – prioritate pentru UPM”.

Joi, 16 noiembrie, de laora 10.00, tot în Aula Tudor Drăganu subiectul discuțiilor va fi “Metodologia de organizare a unei vacanțe”, invitat fiind Lector dr. Pavel Stanciu de la Univ. ”Ștefan cel Mare” Suceava.