rimage.jpgCompania Rimage, furnizor si producator de sisteme digitale CD/DVD/Blu-ray, isi extinde reteaua de parteneri din Europa prin colaborarea cu Lasting System, ca nou distribuitor pe piata romaneasca.

Rimage ofera sisteme digitale integrate pentru productia de discuri optice, atat in serie (automata), cat si la cerere (on demand). Compania dispune de o multitudine de platforme si aplicatii, astfel incat sistemele sale se potrivesc cerintelor specifice ale diverselor arii de activitate, cum ar fi IT, financiar, productie, medical, etc.

„Experienta si scopul serviciilor Lasting, pozitia si prezenta lor puternica pe piata, precum si reteaua nationala de parteneri, asigura succesul cooperarii si dezvoltarii noastre pe piata romaneasca”, a spus Ralph Heick, Rimage Regional Sales Manager pentru Europa de Est.

Lasting este un grup de companii cu trei directii majore de activitate, respectiv distributie, dezvoltare de software si solutii IT. Reteaua de distributie acopera intreg teritoriul Romaniei.

Lasting System Timisoara, furnizor de solutii si echipamente IT, va inregistra, in anul fiscal care se incheie la 31 martie, o cifra de afaceri neconsolidata de circa 26 milioane de euro, in crestere cu 10% fata de anul precedent, insa sub avansul de 30% prognozat initial.